Image1\ 3rd image
Home Nieuws archief BIBKO PaperNews 2011.3 06-12-2011

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

BIBKO PaperNews 2011.3 06-12-2011

 

Het eind van 2011 nadert al weer snel. Tijd om op een aantal zaken terug te blikken. Met al weer de derde editie van het blaadje PaperNews, laat Bibko Umwelttechnik & Beratung GmbH nogmaals een aantal onlangs gerealiseerde projecten de revue passeren. Zo ook de beide recycling installaties bij Mebin, welke eerder dit jaar door Bibko samen met Zinda zijn gerealiseerd.

 

 

Zeker interessant is het projekt voorbeeld bij Peab Industri Oy te Finland. Hier is een zeer compacte recycling installatie gerealiseerd, waarbij een kamerfilterpers geplaatst is om het slibwater verder te reinigen. De werking van de kamerfilterpers wordt in 4 stappen uitgelegd.

 

 

PaperNews 2011.3 kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken. Mocht u nog ideeën of adviezen hebben voor een volgend PaperNews, dan horen wij die graag van u. Begin 2012 zal Bibko ook haar nieuwe website http://www.bibko.com introduceren.

 

 

 

Attachments:
Download this file (BIBKO PaperNewd E 2011.3.pdf)download PapeNews 2011.3 als pdf[ ]2878 Kb