Image1\ 3rd image
Home Projecten 2015/1 revisie mengers Mebin Amsterdam

Welkom op de website van Zinda B.V.

Zinda B.V. isleverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de ZweedseFejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

2015/1 revisie mengers Mebin Amsterdam

 

img 4493_picasa_600x450

 

Opdrachtgever: Mebin - Amsterdam

Project: Renovatie mengtrommel beide Zinda mengers centrale Zuid

Oplevering: Mei 2015

 

 


 

 

 

 

 

De beide Zinda omkeertrommel mengers op de lokatie te Amsterdam-Zuid, zijn geplaatst in 1999. Na 15 jaar trouwe dienst en vele m3's betonmortel zijn de mengtrommels aan een renovatie toe. Alle schoepen worden verwijderd, en vervolgens de gehele polyurethaan binnen bekleding. Nadat de trommels aan de binnenkant goed schoen gemaakt zijn, kan begonnen worden met het monteren van nieuwe PU bekledings platen.

 

 

Als dat is gedaan kunnen de schoepen weer geplaatst worden. Allereerst de uitwerpschoepen, en dan achtereenvolgend de mengschoepen en het middenkruis. Deels worden de oude schoepen terug geplaatst, aam ook een deel wordt vervangen.

Vervolgens worden de middenschoepen geplaatst en alle slijtplaten. Na het aflassen van het geheel is de conditie weer 100% en kunnen de trommels weer jaren mee!

 

 

 

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...