Image1\ 3rd image
Home Service en onderhoud

Welkom op de website van Zinda B.V.

Zinda B.V. isleverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de ZweedseFejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

Service en onderhoud

 

 

 

 

Voor Zinda is het vanzelfsprekend dat naast kwalitatief hoogwaardige installaties wij onze relaties ook een goede nazorg en service kunnen bieden. Hiervoor is een betrouwbare partner noodzakelijk. Zinda maakt gebruik van de diensten van Verweij Montage & Projecten vanuit de bedrijfslocaties te Lopik en Swifterbant. Vakbekwaamheid en doelmatigheid zijn hierbij belangrijke aspecten. De gehele Verweij organisatie, zowel materieel als medewerkers, is sinds 1998 VCA gecertificeerd, wat een voorwaarde is om veilig werk te kunnen leveren!

 

Ook maakt Zinda gebruik van de logistieke diensten van Verweij, zowel nationaal als inter-nationaal, waarbij we kunnen beschikken over een groot wagenpark van combi-trailers, motorwagens, kranen, hoogwerkers, etc. Meer over de Verweij organisatie leest u op hun website www.verweij-lopik.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...