Image1\ 3rd image
Home Projecten 2012/1 Bibko installatie Mebin - Den Haag

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2012/1 Bibko installatie Mebin - Den Haag

 

 

Opdrachtgever: Mebin - Den Haag

Project: Levering BIBKO ComTec recycling installatie te Voorburg

Oplevering: Maart 2012

 

 


 

 

 

De BIBKO ComTec recycling installatie te Voorburg is compact, en afgestemd op de locatie en de beschikbare ruimte. Toch kunnen tegelijk twee truchmixer en een (mixer)pomp restmateriaal in de installatie lossen. De ComTec wasmachine met een capaciteit van 30 m3/uur heeft een interne bufferkamer, zodat hij gelijkmatig uitwast en minder gevoelig is voor grotere hoeveelheden restbeton ineens. Voor de opslag van het slibwater wordt gebruik gemaakt van het bestaande bovengrondse bekken.

 

 

 

 

De wasmachine is zo geplaatst, dat hij met z'n uitloop direct in een opslagvak van het toeslagmateriaal lost. Zo kan de kraan het materiaal eenvoudig wegpakken om in de productie te worden hergebruikt.

 

 

  

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...