Image1\ 3rd image
Home Projecten 2011/3 PLC besturing MSA te Amsterdam

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2011/3 PLC besturing MSA te Amsterdam

 

 

 

Opdrachtgever: CV Metselspeciecentrale Amsterdam

Project: Nieuwe PLC besturing tbv de recycling installatie te Amsterdam

Oplevering: Mei 2011

 


 

Als dochteronderneming van betonmortelcentrale Albeton uit Amsterdam, is CV Metselspeciecentrale Amsterdam (MSA) leverancier voor anhydrietspecie, vloeispecie, vloerenspecie, gestabiliseerd zand en allerlei andere soorten zand-cement mengsels. Oorspronkelijk stamt de recycling installatie van MSA uit 1994. Maar inmiddels is de installatie een aantal keren aangepast, en werkt de besturingskast niet meer naar behoren. Zinda heeft de opdracht gekregen een nieuwe besturingskast te ontwikkelen en te plaatsen.

 

 Dit hebben we gerealiseerd in samenwerking met Timmers Elektrotechniek B.V. uit Uden. Allereerst hebben we de gehele werking van de recycling installatie met een duidelijke flow-chart goed in kaart gebracht, en vervolgens is door Timmers de nieuwe besturingskast ontworpen en gebouwd. Ook is hier voor nieuwe software geschreven om de gehele installatie vanuit een PLC met touch screen te kunnen bedienen. De recycling installatie werkt inmiddels weer volautomatisch.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...