Image1\ 3rd image
Home Projecten 2005/3 Bibko installatie Constar Amsterdam

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2005/3 Bibko installatie Constar Amsterdam

 

 

Opdrachtgever: Constar Betonwaren B.V.

Project: Levering BIBKO recycling installatie te Amsterdam

Oplevering: Januari 2006 

 


 

 

Deze winter is door Zinda een BIBKO recycling installatie geplaatst bij Constar Betonwaren te Amsterdam.  Met het uitbreiden van de activiteiten middels ABC Mortel, zal deze investering binnen korte tijd z'n geld weer opbrengen. De keus is gemaakt voor een ComTec 20 uitwasmachine met een interne doseerbuffer, in combinatie met een PEF betonpomp losinrichting. In deze laatste wordt ook het terreinwater verzameld, dat vrijkomt bij het afspoelen van de truckmixers onder de centrale. Op deze manier wordt tevens het waswater hergebruikt.

 

 

Als leverancier van oa de Mega-Block stapelbare keerwandelementen, lag het voor de hand om van deze blokken het opslagbekken voor het slibwater van te bouwen. Met afmetingen 9600 x 5600 x 3000 is een bekken gerealiseerd met een opslag capaciteit van circa 100 m3! Hier in zijn door ons twee roerwerken gemonteerd, die moeten voorkomen dat er fijne delen neerslaan. Met één dompelpomp en twee balgafsluiters kan slibwater naar de beide water weegschalen worden gepompt.

 

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...