Image1\ 3rd image
Home Projecten 2005/1 Zinda menger Mebin - Amsterdam

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2005/1 Zinda menger Mebin - Amsterdam

 

 

Opdrachtgever: Karrena Mischanlagen und Fahrmischer GmbH

Project: Nieuwbouw betonmortel centrale te Amsterdam - Noord

Oplevering: April 2005

 

 


 

 

De verhuizing van de Mebin centrale Amsterdam-Noord van de Regulateurstraat naar een nieuwe lokatie op het industrieterrein aan de Toetsenbordweg, naast de Coentunnel, stond al een aantal jaren op het programma. Uiteindelijk is eind 2004 met de bouw begonnen door het Duitse Karrena, die eerder voor Mebin de centrale te Beverwijk gerenoveerd heeft. De centrale bestaat uit een betonnen mengvloer met daar op de stalen constructie.

 

 

Als hart voor de nieuwe installatie is door Mebin gekozen voor een 5 m3 ZINDA Mk2 omkeertrommel menger. Als eerste wordt het frame met de elktrische aandrijving naar binnen gehesen. En vervolgens komt hier de mengtrommel op te liggen, welke door twee dwangrollen op z'n plek wordt gehouden. In het voorjaar van 2005 is de nieuwe fabriek in gebruik genomen, waarna de oude, waarin nog twee 4½ m3 Zinda mengers uit 1984 stonden, is afgebroken.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...