Image1\ 3rd image
Home Projecten 2002/2 Zinda menger De Hoop Betonmortel

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2002/2 Zinda menger De Hoop Betonmortel

 

 

Opdrachtgever: Specicon B.V.

Project: Nieuwbouw betonmortelcentrale De Hoop te Terneuzen

Oplevering: Juni 2002

 


 

Een tekort aan productie-capaciteit is de belangrijkste reden voor de bouw van een grotere betonmortelcentrale voor De Hoop Betonmortel te Terneuzen. Om deze reden krijgt de nieuwe fabriek twee mengers. Naast een 5 m3 ZINDA Mk2 omkeertrommel menger kan een tweede (dwang)menger worden ingezet tijdens drukke periodes en tbv de productie voor de betonfabriek.

 

 

De nieuwe betoncentrale is voor het merendeel van tevoren in grote delen met een maksimale breedte van 5,3 meter gebouwd. Deze maat is afgestemd op het transport van Veghel naar Terneuzen met binnenvaartschepen van het tyoe Kempenaar, waarbij de doorvaart-breedte beperkt is tot 6,2 meter ivm de sluizen te Den Bosch. Alleen de Kempenaars met een smal gangboord kunnen de halve meng- en afweegunits nog net in het ruim laden. Een precisie-werkje dus, waar bij het ontwerp goed rekening mee gehouden is.

 

 

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...