Image1\ 3rd image
Home Projecten 2001/4 BIBKO uitwasmachine BEFU Utrecht

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2001/4 BIBKO uitwasmachine BEFU Utrecht

 

 

Opdrachtgever: Betonmortelfabriek Utrecht "BEFU" B.V.

Project: Levering nieuwe BIBKO uitwasmachine te Utrecht

Oplevering: Augustus 2001

 


 

In 1989 plaatste betonmortelcentrale BEFU te Utrecht haar recycling installatie. Na 12 jaar intensief gebruik is een deel van de installatie aan vervanging toe. De uitwasmachine wordt vervangen door een BIBKO ComTec 20 uitwasmachine met interne doseerbuffer, in combinatie met een PEF betonpomp losinrichting. Via een extra transportband wordt het uitgewassen toeslagmateriaal naar een elektrische zeefinstallatie geleid, om het zand en grind in twee fracties te scheiden. De roerwerken, de spoelgalgen en de pompen kunnen worden hergebruikt.

 

 

Als straks de gevelbeplating op het gebouwtje weer is aangebracht, staat de installatie bijna geheel binnen. Alleen de innametrechter van de wasmachine en de betonpomp losinrichting staan dan nog buiten.

 

 

 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...