Image1\ 3rd image
Home Projecten 2008/2 Fejmert menger tbv Thermoheat

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

2008/2 Fejmert menger tbv Thermoheat

 

 

Opdrachtgever: Maintenance Support Warendorff

Project: Nieuwbouw menginstallatie bij Thermoheat te Middelharnis

Oplevering: Augustus 2008

 

 


 

 

Bij de firma Thermoheat B.V. te Middelharnis, sinds 1983 actief op het gebied van hittebestendige vuurvaste -, isolatie -  en passieve brandbeschermning technieken, moest om een verdere groei te kunnen realiseren de productie capaciteit uitgebreid worden met een nieuw te bouwen tweede bedrijfspand.

Vanwege de goede relatie met Maintenance Support Warendorff uit Zwartewaal is door Thermoheat samen met dhr. Warendorff gezocht naar een geschikte menger tbv de nieuwe mengerij. Uiteindelijk is hierbij de keuze gevallen op een FEJMERT S-750 dwangmenger. "De Fejmert menger bleek voor de klant de beste combinatie van prijs en kwaliteit", aldus Jaco Warendorff, "en voor een toekomstige uitbreiding kunnen eventueel nog twee Fejmert mengers worden bijgeplaatst".

 

 

Om voor elke samenstelling de optimale menging te kunnen realiseren, kan het toerental van de menger worden ingesteld mbv een frequentie-regelaar. In overleg met MSW is gekozen voor twee kleine en twee grote deksels op de mengkuip. Op de kleine deksels zijn de aansluitingen voor de twee weegschalen gemaakt. De beide grote deksels kunnen open worden gezet, voor een maximale bereikbaarheid van de rotor met de mengarmen en de schoepen bij het reinigen.

 

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (2008-2 MSW Thermoheat Fejmert.pdf)downloaden als pdf[ ]1432 Kb
 

Nieuws

FEJMERT produceert 2000ste menger! 22-09-2015

 

Met enige trots maakt de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB bekend te zijn gestart met de bouw van hun 2000ste dwangmenger, na de start van het bedrijf in 1953.

 

Lees meer...
 
nieuwe FEJMERT overzichtsfolder 28-05-2015

 

De nieuwe Fejmert overzichtsfolder van de Zweedse menger producent Fejmert Mixer AB staat nu online op onze website. Hierin nu ook aandacht voor de nieuwe FPM tegenstroom mengers.

 

Lees meer...
 
FEJMERT News #2 2014 5-11-2014

 

De nieuwe Fejmert News #2 2014 is nu te downloaden van de Zinda website. Daarin de volgende nieuws items:

 

Lees meer...