Image1\ 3rd image
Home Nieuws archief BIBKO PaperNews 2012.2 04-09-2012

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

BIBKO PaperNews 2012.2 04-09-2012

 

Voor de meeste van ons zijn de vakanties voorbij, en zijn we weer aan het werk. Maar vers in het geheugen liggen nog de Olympische zomerspelen in Engeland, met voor de Hollandse sporters een respectabele reeks van gouden, zilveren en bronzen medailles.

Voor de bouw van het Olympisch Dorp te London werd een Bibko recycling installatie opgesteld. Bij Bibko Umwelttechnik & Beratung GmbH is men dan ook trots op deze wijze een bijdrage mbt de duurzaamheid, in het kader van de Olympische spelen, te hebben kunnen leveren.

 

 

In de nieuwe BIBKO PaperNews 2012.2 een uitgebreide projekt beschrijving van een grote ComTec30 installatie voor Readymix Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten. Compleet met Betonpomp opvoerschroef, Doseerbuffer en Kamerfilterpers. Daarnaast een overdruk uit het blad CPI-Worldwide, met aandacht voor een speciale anhydriet uitwasinstallatie bij Manzbeton GmbH & Co. KG in Duitsland.

 

 

PaperNews 2012.2 kunt u downloaden door op onderstaande link te klikken. Wij wensen u wederom veel leesplezier, en neemt u gerust contact met ons op mocht u na het lezen nog vragen hebben of meer informatie wensen.

 

 

 

Attachments:
Download this file (BIBKO PaperNews D 2012-2.pdf)download BIBKO PaperNews 2012.2 als pdf[ ]6933 Kb