Image1\ 3rd image
Home Nieuws archief Nieuw: FEJMERT FPM tegenstroom menger 05-07-2011

Welkom op de website van Zinda B.V.

 

Zinda B.V. is leverancier van de Zinda omkeertrommel mengers, de Zweedse Fejmert dwangmengers en de Duitse Bibko recycling installaties voor de Nederlandse betonindustrie.

 

Daarnaast verlenen wij service en onderhoud tbv de door ons geleverde installaties.

 

Nieuw: FEJMERT FPM tegenstroom menger 05-07-2011

 

Ondanks een aanhoudende recessie in de wereld hebben de ingenieurs van het Zweedse Fejmert Mixer AB niet stil gezeten. Want stilstand is achteruitgang. En ook de betonindustrie staat niet stil. Integendeel, er wordt steeds volop gezocht naar betere samenstellingen en speciale mengsels voor specifieke toepassingen.

 

 

Om aan de allerhoogste eisen voor betonmengsels te kunnen voldoen, introduceert Fejmert de FPM tegenstroom menger als aanvulling op het bestaande programma ringtrog-mengers, met de S- en FP-RM serie. Hierbij is geen enkele concessie gedaan tov het basis concept van de allerhoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Ook bij de FPM serie bestaat het hart uit een onderhoudsvrije centraal geplaatste tandwielkast. Sterke ronde mengarmen van NiCr staal doen het zware werk en garanderen een lange levensduur tegen lage onderhoudskosten.

 

 

De Fejmert FPM tegenstroom menger is leverbaar in een grote range van maten, oplopend van de kleinere FPM-500 tot de grote FPM-6000. En afhankelijk van de grootte met één, twee of zelfs drie mengsterren. Mocht daarnaast de mengsnelheid nog een issue zijn, dan kan er bovendien een wirbler gemonteerd worden.